Kulturkasernen

Kulturkasernen - KostforplejningenRavnsholt/Reopos hører hjemme på Kulturkasernen i Holbæk, og har gennem tiden har mange indendørs aktiviteter der – bl.a. de ugentlige Tirsdags-Trillerier, Onsdags-Orkerier, generalforsamlinger, møder og adskillige Gorr Con. Desuden har foreningen sit lager i den gamle ABC-træningskælder under kostforplejningen.

Kulturkasernen styres af stedets faste brugere, som er organiseret i et Kaserneråd. Kasernerådet mødes ca. hver anden måned. Ravnsholt/Reopos’ repræsentant i Kasernerådet er Jonathan.

De øvrige faste brugere på Kulturkasernen er bl.a.:
AOF (www.aof-holb.dk)
Billedskolen Tusindkunst (www.lystavlen.dk – under foreninger)
HAT – Holbæk Amatørteaterråd
Kunstnergruppen Corona
LOF (www.lof.dk/holbaek)
Musikforeningen In Tune
Ungdomsskolen (www.lystavlen.dk)

Visionen for Kulturkasernen er bl.a. at når så mange forskellige aktiviteter er fælles om de fysiske rammer, vil de forhåbentlig hjælpes ad omkring forskellige ting – og derved vil kulturlivet i Holbæk styrkes.

Kulturkasernen ligger i 3 bygninger i den tidligere Holbæk Artillerikaserne – nemlig kostforplejningen, gymnastiksalen og ekserserhallen.

Kulturkasernens adresse er Kasernevej 43.