Formandsberetning 2016

2016 har været ret stille i R/Rs live-del.

Til gengæld køres der bordrollespil med alle pladser udsolgt på Kasernen hver onsdag. Hvis jeg er korrekt opdateret?

Hvad gør vi ifht. kampagner:
Vi måtte lukke DNV ned fordi det blev en lidt for stor opgave på for få hænder. Tak for indsatsen til Pierre og Asp.
I en kortere periode arrangerede vi tur til Jyderup-Live. Men det kom ikke rigtigt til at fungere, fordi vi nok har lidt for forskellige ideer om hvad vi vil med rollespil.

I skrivende stund har vi planer og ideer om at få kigget på de storkøbenhavnske kampagner. Men det virkelige liv stikker lidt af med planlægningen for de fleste af os.

Vi håber at andre har mod på at stå for at arrangere nogle faste ture – selvfølgelig med masser af støtte fra de erfarne arrangører i foreningen. Det kunne f.eks. være forældre til de helt unge rollespillere. R/R har masser af låneudstyr, så alle kan komme til at være lækkert udrustet når man tager på besøg i andre kampagner. Også forældre.

Hvad gør vi ifht scenarier:
Der har været hold afsted til Krigslive XII. De var spilbærende som stab på Nord-siden. Og fra ØE forlyder det at I var super at spille med. Cecilie siger tak for Eli-grød!!

En enkelt afsted til Tronspillet. Og et hold til Praedia. Der er vist nogle gode historier at hente der ;o)

Planen er et Bjørnejæger hold afsted til Krigslive XIII. Og Pierre er i gang med at stable SFO Krigslive på benene umiddelbart op til.

I samarbejde med Ravneborg var et spil til sommer på vej. Men også her spiller virkeligheden andre kort. Og Kalmarpagten er udsat til 2018.

Andet:
Vi har haft udlånt Gutjak til Nyvang en weekend, de er meget glade for vores sporadiske samarbejde. Her opdagede jeg et par skader der skal repareres. Dette vil blive sat i værk i løbet af foråret.

Vi har i forbindelse med vores brug af Kasernen forpligtigelse til at deltage i Kasernerådsmøder og de opgaver der følger med her.

Det er i år lykkedes at sno os uden om at skulle arrangere fredagscafe. Det håber jeg lykkes for os fortsat. Der er også andre ting de ønsker deltagelse i. 2016 har jeg taget dem.
Hvis nogen kunne have lyst at deltage i stedet for mig ville det blive værdsat. Men ellers fortsætter jeg, når jeg kan for mit arbejde.

Venlig Hilsen

Mette Torp
Formand, Ravnsholt-Reopos